KAHRAMANMARAŞ / EKİNÖZÜ - Ekinözü İlkokulu

Ekinözü İlkokulu

0(344) 481 22 14
Adres
İÇMELER MAH. AZERBAYCAN CAD. OKUL SİTESİ OKUL BLOK NO 35 EKİNÖZÜ / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
-Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, -Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü haklarını koruyabilen, güven hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, -Eğitim- Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, -Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, -Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, -Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Ulaşım
İlimiz Kahramanmaraş´a karayolu ile her gün ulaşım mümkündür. Ayrıca 17 km uzakta bulunan komşu Elbistan ilçesi yoluyla Türkiye´nin belli başlı yerleşim merkezlerine her gün karayolu ulaşımı mevcuttur.
Kahramanmaraş´a 150 Km uzaklıkta, Ekinözü ilçe merkezinde